Behangwerken

Scoonstijl - Kapellen - BehangwerkenNiets geeft uw kamer zoveel karakter als behangpapier. U kan kiezen voor een accentmuur, subtiele details of het behangen van de hele kamer. Afhankelijk van uw bouw- en interieurstijl en de eisen die u aan uw behang stelt, kan u kiezen uit een ruime waaier aan verschillende soorten behang.

Ook op het gebied van print heeft u eindeloze mogelijkheden. Houdt u van strak design of wilt u uw kamer net een warme, authentieke tint geven? Houdt u het graag eenvoudig, of bent u op zoek naar een meer figuratief behang dat uiting geeft aan uw unieke karakter? Alles kan! Behang is de ideale manier om eender welke gewenste stijl te creëren.

U kan bovendien opteren voor combinaties van behang en verf, wat haast eindeloze mogelijkheden biedt om een volledig unieke stijl te bekomen. Uiteraard staan wij steeds klaar om onze jarenlange ervaring te gebruiken om u van het nodige advies te voorzien.

Wij werken met kwaliteitsmerken als Arte, Dekens en Jab en zorgen steeds voor een perfecte plaatsing. Het enige wat u nog hoeft te doen, is genieten van het resultaat!

Vragen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij horen graag hoe we kunnen helpen. 

top