Gyprocwerken

Bij het afwerken van uw interieur moeten er vaak ook valse wanden of plafonds worden geplaatst of dienen bepaalde buizen weggewerkt te worden. Wij merkten bij Scoonstijl een toenemende vraag naar Gyprocwerken en komen daar nu ook aan tegemoet. Het is de uitgelezen manier om al uw ruimten in huis proper af te werken. Indien nodig, zorgen we ook meteen voor isolatie of het plaatsen van dampschermen.

Omdat Gyproc zo flexibel is, laat het zich aanpassen aan elk ontwerp. De mogelijkheden zijn dan ook enorm. Zo bestaan er oplossingen voor een strak en naadloos design, maar ook voor geaccentueerde voegen (met behulp van Gygant-platen) en gebogen constructies met het Vertebra-systeem.

Gyproc zorgt voor een goede akoestische en thermische isolatie, en biedt een grote brandveiligheid. Doordat het proper en droog te plaatsen is, zorgt het aanbrengen van Gyproc voor een minimum aan overlast. De kamer kan nadien ook weer onmiddellijk in gebruik worden genomen.

Doe vandaag nog een beroep op Scoonstijl voor de inrichting en inkleding van uw interieur. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft of een offerte wenst te bekomen. 

top