Raamdecoratie

Scoonstijl - Kapellen - RaamdecoratieRaamdecoratie bepaalt de sfeer en lichtinval in uw woonkamers. Bovendien kan een goede zonnewering bijdragen aan een ideale klimaatregeling in huis, en u zo flink wat besparen op uw energiefactuur. Bij Scoonstijl plaatsen we alle soorten raamdecoratie. Wij kiezen hiervoor resoluut voor degelijke merken zoals Jab, B&M Fabrics, Lecluyse en Diaz.

De keuze is uiteraard volledig aan u, en hangt af van de praktische functie die de raamdecoratie dient te vervullen en van uw smaak. Uiteraard kunnen wij u, dankzij onze jarenlange ervaring, bijstaan met het nodige professionele advies.

Zo kan u bij ons terecht voor alle soorten gordijnen en overgordijnen. Of u nu houdt van traditionele gordijnen, vouw- of rolgordijnen: u vindt beslist wat u zoekt en wij zorgen voor een perfecte plaatsing. Maar ook jaloezieën, shutters en verticale en horizontale lamellen behoren tot de mogelijkheden. Ongeacht wat uw smaak of bouwstijl is: u vindt ongetwijfeld de ideale raamdecoratie die helemaal bij u past.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder. 

top