Samengesteld parket

Scoonstijl - Kapellen - Samengesteld parketU houdt van de authentieke, warme uitstraling van een houten vloer? Kies dan voor meerlaags parket. Scoonstijl plaatst uw houten vloeren op een professionele wijze, met het nodige oog voor detail. Wij werken met topmerken als Balterio en ForInn.

Wij kiezen voor samengesteld parket, omdat het enkel maar voordelen heeft tegenover massief parket. Het is milieuvriendelijker dan massief parket, en biedt meer stabiliteit dan een massieve vloer. Bovendien is het makkelijker om vloerverwarming te integreren bij een meerlaagse vloer. Dit parket kan ook makkelijk opgeschuurd worden.

Parket biedt heel wat mogelijkheden naar design toe. U kan kiezen uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Zo creërt u een natuurlijke, authentieke look, wekt u de illusie dat het een oude vloer betreft of kan u net opteren voor een ultramoderne, strakke uitstraling. Ook de keuze voor smalle of bredere planken en het legpatroon bepalen in grote mate de sfeer.

Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen we u perfect bijstaan bji het zoeken naar het parket dat het beste aan uw eisen tegemoet komt. Ook wat onderhoud betreft, staan we steeds voor u klaar. Contacteer ons gerust om een afspraak te maken.

 

top