Schilderwerken

Scoonstijl - Kapellen - SchilderwerkenScoonstijl neemt graag alle verfwerkzaamheden voor zijn rekening. We zorgen daarbij voor de nodige voorbereiding, een perfecte uitvoering en een afwerking tot in de kleinste hoekjes. Indien u dat wenst, zetten wij graag onze jarenlange expertise in om u bij te staan met het nodige advies wat betreft kleuren en interieur.

Om de kwaliteit te verzekeren, maken wij uitsluitend gebruik van topmerken als Sigma, Boss en CWS. U kan bij ons terecht voor traditionele schilderwerken, maar evengoed voor het toepassen van bijzondere technieken zoals Stucco Profondo, een techniek waarbij muren op prachtige wijze geaccentueerd worden met een verflaag met hoge glans en een uniek diepte-effect. Door gebruik te maken van decoratieve effecten, te spelen met kleuren en eventueel te combineren met accentmuren met behang, creeërt u in een oogwenk de bijzondere stijl die helemaal bij u past.

Maar niet enkel in huis zorgen wij voor de nodige kleur. Ook al uw buitenschilderwerken kan u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het experimenteren met kleuren aan de buitenkant van uw huis (houtwerk, gevels, …) geeft uw woning meteen een frisse look. Daarnaast zorgt het regelmatig bijverven van uw buitenschilderwerk (om de vijf jaar) ook voor een degelijke bescherming tegen allerlei schadelijke invloeden zoals regen en zon.

Doe vandaag nog een beroep op Scoonstijl voor schilderen zonder zorgen. 

top