Welkom op de website van binnenhuisinrichting Scoonstijl uit Kapellen

Scoonstijl - Kapellen - Welkom ScoonstijlUw interieur is toe aan een nieuwe look? U wilt uw muren meer kleur of karakter geven, of zoekt een houten vloer? Dan zit u goed bij Scoonstijl uit Kapellen. Wij zorgen voor een vlotte, perfecte plaatsing. Onze jarenlange ervaring stelt ons bovedien in staat om u van het nodige advies te voorzien, of het nu gaat om kleuradvies of tips voor het onderhouden van uw parketvloer.

Het spreekt voor zich dat wij enkel gebruik maken van de beste kwaliteitsmerken en dat u steeds volledig vrij kan kiezen voor het materiaal en de stijl die het beste bij u en uw woning passen.

Onze diensten:

  • Een correcte, vlotte plaatsing van alle soorten behangpapier, van kwaliteitsmerken als Arte, Dekens en Jab.
  • Een feilloze uitvoering van alle schilderwerken in en rond het huis. Indien gewenst geven we u ook graag het nodige kleurenadvies.
  • De vloerbekleding die bij u past: tapijten, vinyl of linoleum, perfect geplaatst.
  • Allerhande Gyprocwerken, inclusief isolatie en het plaatsen van dampschermen, het plaatsen van valse muren en plafonds.  
  • Het plaatsen van samengesteld parket.
  • De plaatsing van alle soorten raamdecoratie, zoals rolluiken, zonnewering, lamellen, gordijnen en overgordijnen.

Als gedreven, zelfwerkend patroon is Rob Van Tilborgh al sinds 1994 passioneel met zijn werk bezig. Hij doet dit vooral in regio Antwerpen. Aarzel niet om hem te contacteren indien u een gratis offerte wenst te bekomen of als u nog vragen heeft. 

top